Linda Løwebeck

Kasserer hos Clairvoyant Foreningen.


www.clairvoyantforeningen.dk


Clairvoyant medium: 
Rådgivning fra åndeverden via clairvoyant sansning (udvidet sanser) og mediumship (afdødekontakt) 

Jeg er født med ESP-evner, også kaldet Extra Sensory Perception. Fra barns ben har jeg set afdøde, oplevet telepati, følt healerenergi i hænderne, fremtidsdrømme, aurasyn, set masser af orbs og direkte dialog med mine spirit guides. Som barn og teenager blev mine oplevelser ikke blev forstået af mine omgivelser, hvilket medførte en lang og sej både indre og ydre proces for at acceptere, at jeg er født sådan. Medfødte clairvoyante evner er sjældne, men normalt inden for sin egen genre, og noget alle har iboende og kan udvikle.

Gennem årene har jeg læst en masse forskellige bøger om esoterisk viden, og fået bekræftet mine egne spirituelle oplevelser bl.a. af den vej. Jeg har uddannet mig til clairvoyant medie hos Lone Hertz over en tre-årig periode på hendes clairvoyanceskole Magicinyou. i 2004 blev jeg medlem af Teosofisk Forening og var der i fire år. Efter det blev jeg medlem af Rosenkreutz Ordenen i to år, og har periodevis dyrket buddhisme og kristendom. Alle disse områder har givet mig værktøjer til at anvende mine ESP-evner på forsvarlig vis, og sat mine evner på plads for mig. 

Derudover mediterer jeg dagligt, og har modtaget egenterapi med  200 timers behandling gennem 15 år med kropsterapien kaldet Rosenmetoden. Det har hjulpet mig med at slippe mine egne gamle mønstre, og skabe klarhed til at håndtere situationer med ”overførsel-modoverførsel” i terapeut/klient-settingen i min Wonders of Clairvoyance-konsultation.

Mine evner dækker over clairvoyance, mediumship, healing og shaktipat – kundalini resonans (shivapat og pranapat). Jeg har trænet med flere shaktipat kundalini mestre.
Jeg har taget kursus i krystalhealing, og er grundlægger, ejer og formand for CE5 Copenhagen / CE5 København, en UFO og ET-kontakt forening. ETs hører til den enorme biodiversitet der findes både fysisk og i åndelige dimensioner.

Der har været mange mærkelige oplevelser i mit liv, som jeg har skulle forholde mig til, og det tog en del år før jeg kunne accepterede det. Jeg ved, at det er en gradvis proces for alle mennesker, og jeg har respekt for, at vi tager imod det i forskelligt tempo.

På baggrund af denne rejse, kan du som klient få sessioner, der transformerer dit liv, bringer klarhed og opløser karma. Du vil finde løsninger på problematikker og vokse med visdommen.
Du vil stå stærkt og frit i din suverænitet, som det unikke individ du er.

Velkommen til Wonders of Clairvoyance.

Uddannelser & Aktiviteter

2020-2022
Development and International Relations / Global Refugee Studies
Cand.soc

2018
Shaktipat – Kundalini Resonans med shivapat og Pranapat

2018
CE5 Copenhagen
UFO og ET-kontakt

Formand og grundlægger

2018-2020
IKT, Læring og Organisatorisk Omstilling – ILOO
Cand.it

2013-2017
Ernæring og Sundhedsfremme
Bacheloruddannelse på Absalon, Ankerhus

2013-2015
Clairvoyant medium og krystalhealer
Magicinyou af Lone Hertz

2007
Tankefeltterapi
TFTmanagement af Henrik Lund